bloemen Enschede

Uw bloemist in Enschede  

Al 3 generaties lang is Voogsgerd Bloemen Bezig met het huis opvrolijken van andere mensen. Dit doen ze door hoge kwaliteit bloemen te verkopen aan hun klanten. Dit is niet het enige wat ze doen. Wat ze nog meer doen leest u in dit artikel.   

Bloemen bezorgen in Enschede  

Voogsgerd Bloemen is het adres om uw bloemen te laten bezorgen in Enschede en omstreken. Naast hun gebruikelijke kraam aan het Hendrik Jan van Heekplein 60B. Bezorgen de gepassioneerde bezorgers met alle zorgvuldigheid jouw bestelde bloemen bij jou thuis! Zo kun je vanuit huis prachtige bloemen laten bezorgen door heel Enschede. Kent u iemand die ziek is en echt een bloemetje verdiend? Of wenst u diegene gewoon een fijne dag toe? Dan kunt u bij Voogsgerd Bloemen altijd een bloemetje bestellen.

Naast dat Voogsgerd Bloemen bloemen levert leveren ze ook verschillende soorten planten en accessoires. Benieuwd naar de laatste trend over bloemen? Neem dan eens een kijkje op de website van Voogsgerd Bloemen en laat je bloemen bezorgen in Enschede     

De mooiste grafstukken van Enschede 

Naast de gebruikelijke diensten van Voogsgerd Bloemen leveren ze ook iets bijzonders, namelijk: Grafwerk. Het team van Voogsgerd Bloemen neemt het afscheid nemen van een dierbare erg serieus en gaat hier zorgvuldig mee om. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u langskomen bij de kiosk, maar kan er ook een gepersonaliseerde afspraak gemaakt worden om eens te praten over de mogelijkheden/ wensen van de klant. Er ligt een groot boek klaar met genoeg keuze niks is te gek als het gaat om het afscheid nemen van een dierbare.  

Zakelijk bloemen bestellen in Enschede 

Heeft u nou een bedrijf en wilt u iets laten doen aan de huisstijl of gezelligheid van uw pand? Dan is er de mogelijkheid om wekelijks een bloemetje te laten bezorgen. Voogsgerd bloemen biedt een ruim assortiment aan bloemen & planten aan, ook voor bedrijven. Is er een jarige of een jubileum in het bedrijf? Ook daar steken ze de handen voor uit de mouwen. De bloemen worden keurig op de dag zelf thuisbezorgd.  

Openingstijden  

Maandag   12.30 tot 18.00  
Dinsdag t/m Vrijdag  09.30 tot 18.00  
Zaterdag   08.30 tot 17.00  
Zondag   Elke eerste en laatste zondag van de maand (Kan verschillen voor actuele tijden, zie Facebook)  
Meer in de categorie: