Uitje Enschede

Leuke tips voor een groepsweekendje Enschede  

Zit je er aan te denken om een groepsweekendje Enschede te boeken? Wat een leuk idee! Enschede is een gezellige stad en bovendien zijn er (in de omgeving) tal van leuke dingen te doen. Op deze pagina delen we al onze tips voor een geslaagd groepsweekendje Enschede. Ook geven we een aantal tips waar je een groepsaccommodatie Twente kunt huren. 

Wat te doen in Enschede?  

1. Bezoek het Rijksmuseum Twenthe  

Het Rijksmuseum Twenthe is een museum in het centrum van Enschede. Het museum heeft een grote collectie kunst uit de twintigste eeuw en biedt een breed scala aan activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld een rondleiding krijgen of een workshop volgen.  

2. Ga karten 

Wil je iets actiefs doen met je vrienden? Ga dan karten bij Kartsport. Dit is een indoor kartbaan waar je met je vrienden tegen elkaar kunt racen.  

3. Ga bowlen  

Bowlen is altijd leuk om te doen met een groep. Bij Bowlcenter Enschede kun je bowlen met maximaal zes personen.  

4. Bezoek de Grolsch Brewery  

Voor een unieke ervaring kun je een tour boeken door de Grolsch Brewery. Je krijgt hier een kijkje in de brouwerij en er wordt uitleg gegeven over het brouwproces. Uiteraard krijg je ook een proeverij aangeboden!  

5. Ga shoppen  

Enschede is een echte winkelstad. Je kunt hier heerlijk shoppen in de vele winkeltjes in het centrum. Maar ook het winkelcentrum De Klanderij is leuk om te bezoeken. Hier vind je veel leuke winkeltjes en eetgelegenheden.  

Tips voor leuke vakantieparken in Enschede en omgeving  

1. Vakantiepark De Heide 

Vakantiepark De Heide is een mooi vakantiepark in het hart van Twente. Het park biedt veel activiteiten zoals midgetgolf, boogschieten, klimmen en meer. Er is ook een restaurant en een bar op het park waar je na een actieve dag lekker kunt relaxen.  

2. Vakantiepark De Heikamp  

Vakantiepark De Heikamp is een kleinschalig vakantiepark in de buurt van Enschede. Het park biedt veel faciliteiten zoals een buitenzwembad, een kinderboerderij, midgetgolf, een restaurant en een bar.  

3. Vakantiepark De Bongerd  

Vakantiepark De Bongerd is een rustig vakantiepark in de buurt van Enschede. Het park biedt tal van faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een kinderboerderij, een restaurant en een bar.  

4. Vakantiepark De Berg  

Vakantiepark De Berg ligt op slechts 15 minuten rijden van Enschede. Het park biedt veel faciliteiten zoals een buitenzwembad, midgetgolf, een restaurant en een bar. 

Meer in de categorie: