Een serre in Enschede? Dit zijn de nieuwe trends

Het is voor veel woningbezitters de ideale droom: een serre uitbouw. Het Twentse Busscher Serrebouw levert al jarenlang op maat gemaakte serres door heel Nederland en dus ook Enschede en omstreken. Wij vroegen aan de serre specialisten naar de laatste serre trends van dit moment

Veel glas is dé trend

Zonder te twijfelen antwoorden de specialisten: ‘glas, veel glas’ op de vraag wat dé trend is van dit moment. Vooral grote glasoppervlaktes bij serres zijn populair. Het zorgt namelijk voor veel natuurlicht licht, maar geeft de woning ook een luxe uitstraling. Een moderne uitstraling is op dit moment erg in trek.

Glazen puien zijn niet aan te slepen

Natuurlijk moet een serre mooi zijn, maar nog belangrijker praktisch. Daarom kun je bij een serre uitbouw ook kiezen voor gazen puien. Zoals een schuifdeur met ultra dunne profielen. Niet alleen lijkt je woning hierdoor vrij luxe, het is ook nog eens heel praktisch als je de woning in en uit loopt.

Duurzaam is inmiddels standaard

Ook levert Busscher Serrebouw uitsluitend op maat gemaakte producten, maar ook alleen producten met hoge isolatiewaardes. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook vanwege de lage onderhoudskosten gunstig voor je portemonnee.

Op maat gemaakte serre

Veel mensen kiezen voor een serre die al gemaakt is. Het nadeel hiervan is dat er vaak problemen opkomen doordat er geen grondig onderzoek is gedaan naar de vloer en de woning. Omdat Busscher Serrebouw lange levensduur en hoge kwaliteit enorm belangrijk vindt, worden de serres alleen op maat gemaakt. Hierdoor weet je namelijk zeker dat de serre een lange levensduur heeft en onderhoud laag is. Wil je zorgeloos genieten van je woning en serre? Kies dan voor een op maak gemaakte serre.

Tips bij het kopen van een serre

De serre specialisten geven daarnaast nog raadzame tips: Bezoek een showroom. Ga langs in een showroom en bekijk de serres en voel aan het materiaal. Het geeft je een beter beeld van de organisatie en de producten. Vooral bij een investering zoals een serre is het raadzaam om langs te gaan. Ga desnoods langs meerdere partijen.

Ook kun je op locatie in gesprek met de medewerkers voor advies. Zij weten als geen ander waar je op moet letten en wat past bij de woning. Maatwerk is enorm belangrijk, dus neem daar ook de tijd voor.

Meer in de categorie: