high tea in Enschede

De vijf leukste high tea locaties in Enschede

Een leuke high tea organiseren is altijd leuk! Of dat je nu high-tea’en wilt met vrienden of familieleden? Het is altijd gezellig om bij te kletsen onder het genot van heerlijke hapjes en lekkere theetjes. Hieronder de vijf leukste high tea locaties in en rondom Enschede. De aanbiedingen op hightea.nl zijn ook zeker de moeite waard om in de gaten te houden als je inspiratie nodig hebt voor een leuke high tea locatie. 

Erve Hulsbeek

In Oldenzaal vind je deze luxe buitenlocatie die is omgeven met bos, water en heide. Dit mooie landgoed beschikt over een restaurant waar je heerlijk bij kunt komen na een dagje wandelen of een activiteit in de buurt. Voor 24,50 euro per persoon geniet je hier van een overheerlijke high tea in een prachtige omgeving.

Le Pompidou

Dit restaurant is gelegen in Enschede in een prachtig park. Met uitzicht op de schitterende natuur kun je al voor 17,50 euro genieten van een uitgebreide zoete en hartige high tea. Ben je een natuurliefhebber en hou je van heerlijke hapjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Bakkerij Olde Keijzer

In Oldenzaal bevindt zich Bakker Olde Keijzer. Deze verse lekkernijen worden vers gemaakt en vervolgens verpakt in een high tea box, zodat je ook thuis of in het park kunt genieten van heerlijke zoete en hartige versnapering en een kop thee. Het enige wat je nog maar hoeft te doen is beleg meenemen voor op de verse minibroodjes en voor 10 euro per persoon krijg je een heerlijke high tea box. 

Tip: Bekijk meer leuke activiteiten in Enschede.

Fletcher hotel De Broeierd

Naast het voetbalstadion van de plaatselijke trots FC Twente vind je dit Fletcher hotel. Dit hotel is sfeervol opgezet en bevat een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke high tea. Voor 32,50 euro per persoon kun je in dit hotel genieten van een high tea met zowel hartige als zoete hapjes in overvloed.  

High tea laten bezorgen

Wil jij graag een high tea laten bezorgen om thuis van te genieten met vriendinnen of familieleden? Dan kun je een high tea box laten bezorgen. Er zijn standaard boxen beschikbaar of je kunt een box naar keuze samenstellen. Je hoeft dus bijna niets meer te doen, behalve het bestellen van een high tea box en te zorgen voor heerlijke thee. Interesse in meer aanbiedingen voor een high tea in Enschede? Houdt dan de website goed in de gaten!

Meer in de categorie: