Over ons

OverEnschede deelt leuke blogs, inspiratie en informatie over de stad Enschede. De onderwerpen zijn divers en uniek. We delen nieuwsberichten, maar ook inspiratie over de stad. We willen een toegankelijk en vrije plek online zijn over de stad Enschede.

Doelgroep

Met de website willen we lokale bewoners in en rond Enschede bereiken. De bezoekersaantallen laten zien dat we een doelgroep hebben in diverse leeftijdscategorieën. Van jong tot oud. Vooral inspiratie over activiteiten in de stad heeft veel interesse. Net zoals lokale ondernemers die graag willen werken aan de naamsbekendheid.

Gastbloggen

Lijkt het je leuk om te schrijven over Enschede? Dan zoeken we jou! Deel je inspiratie over de stad en wordt onderdeel van een leuke groep! Zo kun je onder andere gastbloggen, columns en nieuwsberichten schrijven of zelfs bezig met visuele middelen. Denk hierbij aan foto’s en video’s. Meer weten? Kom in contact!

Adverteren

Ben je een lokale ondernemer en wil je graag werken aan je naamsbekendheid? Dan kan adverteren op OverEnschede.nl helpen om lokale bewoners in en rond Enschede te bereiken. Wil je meer weten over de mogelijkheden tot adverteren? Bekijk dan onze pagina met met informatie over adverteren.

Redactie

De redactie bestaat uit vier jongeren die met volle passie informatie en inspiratie delen over de grootste stad in Overijssel. De website en socials worden door ons zelf beheerd. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de redactie via onze contactpagina.